Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На слънчев бряг - синя сливенска 156-ца, с лупи на фаровете и спици джанти.

Тази е моята ,паркирам я до дискотека Орандж защото паркингът е свободен(един от малкото останали неплатени).
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

• Днес след обяд,с колежка със сив Спайдер със свален гюрюк покарахме от Гео Милев до кръговото на 4ти км.

Аз бях моториста дето щеше да си настъпи езика.
      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Поздрави и от Бургас.
        Намерихте ли кръчмето?
        Не успяхме да се заговорим като хората с теб, че малката трябваше да яде. Иначе да - знаехме го мястото.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          Не успяхме да се заговорим като хората с теб, че малката трябваше да яде. Иначе да - знаехме го мястото.
          Другия път ще се реваншираме на бира.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Другия път ще се реваншираме на бира.
            Я да се намърдам и аз в биропиенето . Ще прекарам десетина дни в Обзор към края на месеца. Мое да мръдна към Бургас за някоя срещичка. Ама гледам в раздела за срещи не сте много активни ...
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
              Я да се намърдам и аз в биропиенето . Ще прекарам десетина дни в Обзор към края на месеца. Мое да мръдна към Бургас за някоя срещичка. Ама гледам в раздела за срещи не сте много активни ...
              Я дай оферта, щото и аз ще ходя към края на месеца
              Може пак да дегустираме, до като другите дремят!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Я дай оферта, щото и аз ще ходя към края на месеца
                Може пак да дегустираме, до като другите дремят!
                Като се позиционирате по морето задължително се обадете, за видни алфисти ще организираме една срещичка.

Comment

• Ако има среща викаите,аз съм в Созопол.
                  164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Вчера към 4 следобяд червена 156 със прагове, 17-ки спици и клубен стикер отзад беше мерната на излизане от с. Бързия в посока Берковица.
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Монтанско черно Гтв на канала на Кр. Село?

Comment

• Около 18:50 днес сива 156SW СА 7159... с Лисан-ски табелки на номерата пред ритуалната зала в Сандански, част от сватбена колона.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                          Около 18:50 днес сива 156SW СА 7159... с Лисан-ски табелки на номерата пред ритуалната зала в Сандански, част от сватбена колона.
                          Без майтап, там бях и аз, ама с Мичигтнски номера на детската количка/
                          Иначе алфата и аз я видях
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Пък аз днес си видях старата любов - 155-цата в Мусагеница!
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Вчера на плажа на къмпинг Юг,166 с СТ номер с лепенки на Венера сервиз..............

П.С.Доко аз съм на морето до 19-и ако решите нещо,дрънни една шайба
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• И аз отивам на Китен в събота, ша са оглеждам
                                Alfa 156
                                ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                                sigpic

Comment

Working...
                                X